Lovasi András a Kispál és a Borz frontembere is részese volt annak a Dózsa György úti szerdai balesetnek, amelyben két rendőr is megsérült. A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon azt írják, az autó vezetőjének három foga kitört, a kulcscsontja többszörösen eltört, és információink szerint csütörtökön még kórházban volt. A mellette ülő rendőrnő is megsérült.

A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Sajnálja a történteket, és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem volt semmilyen szer hatása alatt, és a helyszínen végigvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, ugyanis András egy koncertre készül – mondta el a Blikknek a zenész koncertszervezője, Balassa János.

A lapnak egy szemtanú elmondta, hogy mit látott.

Akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja. A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott. Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is – mondta a nő.

Hogy a balesetben ki és miben hibázott, egyelőre nem lehet tudni, a rendőrök vizsgálják.