Újra lebukott Soros-blogja az előre megírt, tollba mondott hazugságaival. A 444 nevű álhírgyár egy olyan beszéd tartalmáról írt cikket, amit még el sem mondott Novák Katalin családügyi államtitkár Veronában a Családok Világkongresszusán. Erre csak ma délután fog sor kerülni, azonban a „beszámolót” már délelőtt megjelentette a 444. Miután Novák Katalin felhívta erre Facebook-oldalán a figyelmet, a Soros-blog szégyenszemre helyesbítette a cikket, és így írt: „Cikkünk egy korábbi verziójában azt írtuk, beszédet tartott az államtitkár, valójában beszédét csak szombat délután tartja meg. A hibáért az érintett és olvasóink elnézését kérjük.” Egy álhírgyár működési mechanizmusát láthattuk: ugyanazt az előre megírt hazugságot szajkózza a Soros-birodalom, és támadja a velük egyet nem értőket mindenhol.

A Soros-blog-hazugsággyár – ahogy az várható volt – hosszas cikkben támadta a Családok Világkongresszusát, de ami ennél érdekesebb, hogy egy olyan beszédről „közölt” részleteket, valamint írt arról, hogy arra hogyan is reagált a közönség, amely beszédet még nem is mondott el a kongresszuson hazánkat képviselő Novák Katalin államtitkár. Erre ugyanis csak délután fog sor kerülni.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkáraForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A szánalmas hazugságot észrevette Novák Katalin is, és erről így írt: 

Így higgyenek el bármit ezeknek a médiumoknak!

Íme Novák Katalin teljes bejegyzése:

Az eset jól mutatja, hogy a 444 nevű Soros-blog előre megírt hazugságokkal akarta támadni a Családok Világkongresszusát és Novák Katalin államtitkárt, azonban csúnyán lebuktak. És rálátást nyertünk a működési elvükre: ugyanazt az előre megírt hazugságot szajkózza a Soros-birodalom minden tagja. Soros előre megrendelte a cikket, előre elkészítették, megjelentették. Csakhogy azt nem tudták, hogy mikor fog beszélni az államtitkár asszony – így lebuktak.

Novák Katalin bejegyzését követően „helyesbítettek”, és szégyenszemre így írtak a Sorosék által tollba mondott cikk bevezetőjében: „Cikkünk egy korábbi verziójában azt írtuk, beszédet tartott az államtitkár, valójában beszédét csak szombat délután tartja meg. A hibáért az érintett és olvasóink elnézését kérjük.”

Kínos bocsánatkérés a lebukás utánForrás: Origo