Az unokája nem áll szóba magyar lányt megölő kannibál gyilkossal

Vágólapra másolva!
Mentális betegsége miatt válhatott kegyetlen gyilkos a bécsi kannibálból – állítja a férfi fia és annak párja. A páros mindkét tagját szoros kapcsolat fűzi a horrorfilmeket idéző gyilkossággal vádolt férfihoz – tudta meg a Ripost.
Vágólapra másolva!

A szoros viszony a Ripost információi szerint az után sem szűnt meg, hogy kiderült: Alfred megölt és feldarabolt egy magyar lányt. Az osztrák Kronénak adott interjújukban elmondták, hogy

A borzalmas esetről közös gyermekük, Alfred unokája is tud.

– kezdték a szülők, miközben fiukra mutattak, aki csendben rajzolt mellettük. A gyereknek pszichológus segít feldolgozni az igazságot. Számára most minden zavaros, egyet viszont tud, nem akarja látni a nagyapját.

Alfred U. fia kamaszkora óta szinte csak a börtönben látta apját. Párja szintén meglátogatta a férfit korábban a börtönben. Ő azt monda az osztrák lapnak, hogy szinte apa-lánya kapcsolat alakult ki köztük, gyengédnek és jószívűnek írta le.

„Mentálisan beteg, csupán ezért válhatott gyilkos belőle. Nem tudom elhinni, hogy hidegvérű gyilkos lenne. Mindig is a családunkhoz fog tartozni” – mondta az asszony.

Alfred U. tárgyalását május elején kezdik meg. A Blikknek korábban a férfi ügyvédje, Astrid Wagner úgy nyilatkozott: védence tudja, hogy kevés az esélye szabadulni.

„Egyelőre csak fia barátnője látogatja, de mindig kéri, hogy sok keresztrejtvényt hozzon neki” – mondta a lapnak, hozzátéve, hogy csak egy törhetetlen üvegfalon át tud vele kommunikálni.

A magyar lány egy segélyszervezetnél ismerkedett össze a férfival. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart Zsuzsannával, ám a nő kinevette, ettől pedig dühös lett. Megölte a lányt, feldarabolta, majd a testrészek egy részét a Fertő tóba dobta,

a többit egy mélyhűtőbe pakolta, és evett is belőle.