Meztelenül menekült a tóba egy Szigetvári asszony brutális férje elől

2019.04.01. 13:02

A vádirat szerint egy asszony házassága megromlott a férjével, ezért albérletbe költözött közös és a korábbi házasságából született gyerekével. A férfi azonban rendszeresen látogatta őket. Tavaly júliusban az egyik ilyen alkalom során – amikor a kicsikre a nagyszülők vigyáztak – a férfi féltékenységi rohamot kapott, és megütötte a nőt, aki a földre esett, majd a hajánál fogva az ágyhoz húzta, miközben azt kiabálta neki, hogy meg fogja ölni. Ekkor azonban még nem volt vége a kegyetlen verésnek.

A férj később felkapott egy kést, és a nőt – ismét a hajánál fogva – kirángatta a konyhába, ahol 

levágta asszonyáról a ruhát, aztán meg akarta erőszakolni. Erre nem volt képes, de folyamatosan ütötte és rugdosta feleségét.

A szobába visszatérve tovább verte, és a késsel több helyen megvágta, aztán levágta a nő haját, hogy, ahogy üvöltötte: ne kelljen soha többé senkinek.

A roham után mindketten elaludtak, de másnap reggel minden folytatódott elölről. Amikor a férfi kiment a konyhába, a nő meztelenül kiugrott a szoba ablakán, és futni kezdett egy közeli tó felé. A férfi késsel futott utána, erre az asszony félelmében beugrott a tóba, pedig nem tudott úszni. A férfi utánaugrott, visszaráncigálta a házba, ahol kétszer megütötte – aztán, mintha mi sem történt volna – lefeküdtek aludni.

A nő ébredt fel hamarabb, a férfi telefonján sms-ben hívta a barátját, aki szólt a rendőröknek.

Az asszonynak többek között beszakadt a dobhártyája és eltört az orra is.

A férfi ellen ezen a héten folytatódik a bírósági eljárás.