Egy 27 éves, Bécsben élő nő egy vita hevében késelte halálra barátját a gyanú szerint. A férfi a nő állítása szerint rendkívül erőszakos volt vele, gyakran verte. A holttestről a nő levágta a kezet, a lábat és a fejet, majd bőröndökben szállította a jászladányi szülői házhoz. Az 51 éves Andrea tíz liter háztartási sósavat vett, amivel leöntötték a maradványokat, és egy bérelt kocsival elvitték Jászalsószentgyörgy határába. A Bors most megtudta, hogy a nő be lehetett drogozva, amikor a holttestet feldarabolta.

Miután eltüntette barátja feldarabolt holttestét, a nő visszautazott Bécsbe, és úgy tett, mintha mi sem történt volna. A kegyetlen gyilkosság után hetekkel, de még jócskán az elfogása előtt, olyan képet osztott meg a közösségi oldalán, ami arról árulkodik: élettársi kapcsolat nélkül, egy kutya társaságában képzeli el az életét tíz év múlva – tudta meg a Bors.

Tette ellenére kiállunk Szilvi mellett, úgy tudjuk, hogy a gyilkosságot önvédelemből, hirtelen felindulásból követte el. A darabolást pedig drog hatása alatt csinálta. Még most sem fogtam fel az egészet. Szilvin nem látszott semmi, én sem tudtam semmit az egészről – mondta a Borsnak a gyilkossággal gyanúsított nő testvére.

Úgy tudják, az áldozat drogdíler lehetett, a család tart egy esetleges bosszútól.