A Fidesz megvárja a magyar emberek döntését

Hidvéghi Balázs
Budapest, 2017. március 15. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen történtekről a Fidesz központi hivatalában 2017. március 15-én. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
A Fidesz jelenleg az EP-választásra koncentrál, és megvárja a magyar emberek döntését - mindezt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója mondta arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor elmegy-e a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga milánói EP-választási kampánynyitójára. 
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs szerdai tájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke jelen lesz-e a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga milánói EP-választási kampánynyitóján azt felelte: május 26-án lesznek az európai parlamenti választások, ezen a magyarok is dönthetnek Európa jövőjéről, mi megvárjuk a magyar emberek döntését. A Fidesz jelenleg az EP-választásra koncentrál - tette hozzá.

Hidvéghi Balázs: Gyurcsány és a DK Magyarország védelmét akarja gyengíteni

Szólt arról is, hogy Magyarország védelmét akarja meggyengíteni Gyurcsány Ferenc és pártja, a DK. Hidvéghi Balázs kifejtette: Európában az elmúlt években a tömeges migráció következményeként drámaian romlott a közbiztonság, az Iszlám Állam több ezer terroristája juthatott be az EU területére. Emlékeztetett, az egyik ilyen terroristát, Haszan F.-et a közelmúltban Magyarországon a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogták el.

Hidvéghi Balázs: A Fidesz most az EP-választásra koncentrál Forrás: MTI/Kallos Bea

A DK egyik célkitűzése azonban éppen az, hogy megszüntesse a TEK-et, sőt Gyurcsány Ferenc pártelnök nemrég úgy fogalmazott, a kutyapiszoktól jobban kell félni, mint a terroristáktól

- mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Szavai szerint a DK azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedjen a migrációs nyomásnak, fogadja el a bevándorlási terveket, ezért akarják Gyurcsányék megszüntetni a TEK-et, lebontani a határkerítést, ezért támogatják a kvótát, és ezért támogatták az Európai Parlamentben (EP) a migráció erősítését célzó összes javaslatot.