Megölte újszülöttjét a bedrogozott, részeg anya

Vágólapra másolva!
Két hónapos gyerekét ölte meg egy 33 éves, angol nő. A baba nem hagyta abba a sírást, ami anyját idegesítette, ezért olyan erővel szorította meg a mellkasát, hogy az összes bordája eltört. 
Vágólapra másolva!

13 évre ítélték azt a nőt, aki 2017 telén megölte két hónapos lányát, miközben sírását próbálta csillapítani.

Abigail Palmer azt állította, elaludt a kanapén, és amikor felébredt, a lánya "kéken és holtan" feküdt mellette, ő pedig megpróbálta újraéleszteni.

A kislány életét azonban már a kórházba szállítás után sem tudták megmenteni. Először nem is feltételezték, hogy a saját anyja ölte volna meg, de

amikor az orvosok megvizsgálták a halott csecsemő csontvázát, súlyos mellkasi sérüléseket találtak rajta.

Ebből szinte egyértelművé vált, hogy Palmer nem mondott igazat. Kizártnak tartották, hogy születéskor, vagy az újraélesztéskor törjön el az összes bordája. Sokkal inkább szándékos bántalmazásnak tűnt.

A rendőrök részletes nyomozással kiderítették, hogy valójában az anyja okozta a két hónapos Teri Rae sérüléseit, ugyanis egyik alkalommal vigasztalhatatlanul sírt, és a nő sehogy sem tudta megnyugtatni. Végül tehetetlenségében

többször megrázta, majd erősen megszorította a mellkasát.

Továbbá kiderült az is, hogy

a nő végigdrogozta a terhességét, többször is kokainozott, és néha alkoholt is ivott. Röviddel a szülés után pedig látták őt a kocsmában borozni,

ahová pár hetes gyerekét is magával vitte.

A bíróságon senki nem hitt az ártatlanságában, úgy gondolták, aznap este is részeg lehetett, és nem tudta fékezni a dühét, amiért a kislány nem hagyta abba a sírást.

Ügyvédje elmondta, hogy a nő biztosan nem bántotta volna szándékosan a kislányát, hiszen nagyon szerette, csak nem tudta megnyugtatni, és kissé gondatlan volt, túl erősen szorította magához.

Azonban az ügyész és a bíró is egyetértett abban, hogy csupán gondatlanságból nem lehet olyan erővel megszorítani egy gyereket, hogy meghaljon. Szerintük nincs mentség a nő tettére, és tizenhárom év börtönbüntetésre ítélték.