20 ezer aktivistával kezdte el szombaton az aláírások gyűjtését a Fidesz

ORBÁN Viktor; HIDVÉGHI Balázs; ZSIGMOND Barna Pál
Budapest, 2019. április 6. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k) aláírja az aláírásgyűjtő ívet, jobbról Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs a sajtótájékoztatón. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amiben arra kérik az embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál elmondta, hogy az egész országban több mint 20 ezer aktivistával kezdték el szombaton az aláírások gyűjtését.

Minél több emberrel szeretnének közvetlenül is beszélni Európáról, Magyarországról és az európai parlamenti választás tétjéről.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k) aláírja az aláírásgyűjtő ívet, jobbról Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs a sajtótájékoztatón Forrás: MTI/Soós Lajos

A Fidesz kommunikációs igazgatója sorsdöntőnek nevezte a májusi EP-választást, és szerinte ilyen nagy tétje még soha nem volt európai parlamenti voksolásnak, mint most, mert

nagyon fontos, hogy megállítsák Európában azt a bevándorláspárti politikát, ami veszélyes Európára, az európai nemzetekre és az európai kultúrára is.

„Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első” – mondta a politikus, kiemelve, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, ami megvédi az európai embereket. Hidvéghi Balázs emlékeztetett arra, hogy a magyarok már többször hangosan nemet mondtak az erőltetett bevándorlásra, és arra kért mindenkit, hogy vegyen részt a választáson, és támogassa aláírásával a miniszterelnök által pénteken bejelentett hétpontos programot, ami a bevándorlás megállításáról szól.

Ez Orbán Viktor hét pontja

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Zsigmond Barna Pál fideszes országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az EP-választás tétje az, hogy Brüsszelben a bevándorlást támogató, vagy az azt ellenző erők lesznek meghatározóak.

Fontos, hogy Magyarország megmaradjon Magyarországnak, Újpest megmaradjon Újpestnek, és száz év múlva is magyarul beszéljenek hazánkban.

Hangsúlyozta, hogy elutasítják az Európai Egyesült Államok lázálmát, és helyette azt szeretnék, hogy Európa továbbra is a nemzetek együttműködésén alapuljon.

Az önkormányzati választásokon való budapesti ellenzéki együttműködést Hidvéghi Balázs egy kérdésre válaszolva úgy kommentálta, hogy az ellenzéket egy dolog kapcsolja össze, az, hogy bevándorláspártiak, és a pénzért és a hatalomért mindenre képesek.

Az ellenzéki pártokra nem lehet számítani, amikor Magyarország megvédéséről van szó, sem itthon, sem Brüsszelben.