Hatszor adtak ki körözést egy budapesti férfi ellen, most sikerült elkapni

2019.04.06. 11:27

Korábban unokázós csalás, pénzhamisítás, szabálysértés, valamint lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a rendőrség egy budapesti férfi ellen, akit végül április 5-én kaptak el a VIII. kerületben.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a fővárosban fogták el R. Sándort, valamint szintén körözött volt élettársát és a fiát is, akiket lopás miatt kerestek.

R. Sándort a KR NNI pénzhamisítás miatt körözte, míg a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága olyan unokázós csalás elkövetése miatt kereste, melyben rendőrnek adta ki magát. A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága és a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága elzárással büntetendő szabálysértés miatt bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, a büntetés-végrehajtás pedig két esetben azért kereste, mert lopás, illetve csalás miatt nem kezdte meg börtönbüntetéseit – sorolta a rendőrség.

A férfinél egy nevére kiállított hamis szlovák személyi igazolványt, valamint egy szlovák vezetői engedélyt is találtak. Ezek mindegyikét lefoglalták, és közokirathamisítás miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.