Orbán Viktor a magyar emberek hangját képviseli

ORBÁN Viktor
Budapest, 2019. április 5. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Parlamenti Szalon című rendezvényen a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. április 5-én. Az eseményen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Rendhagyó műsort indított a Hír TV. A Címlap című politikai elemzőműsorban nők beszélgetnek az aktuális politikai eseményekről, reagálva a vitákra, konfliktusokra. A Címlap tegnapi műsorának vendége Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője, Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap szerkesztője és a 888.hu újságírója, Horváth Zsófia volt. A műsort a 888 szemlézte.
Vágólapra másolva!

A Címlap legutóbbi, második részében az Orbán Viktor által pénteken bejelentett, a bevándorlás megakadályozásáról szóló hétpontos programról beszélgettek a vendégek.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Parlamenti Szalon című rendezvényen a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. április 5-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Horváth Zsófia elmondta,

A műsorban szó volt még az ellenzéki, úgymond "összefogásról": Puzsér Róbert főpolgármesteri jelöltségéről és a párbeszédes Szabó Tímea rendkívül primitív jellegű parlamenti felszólalásáról.

Jobbágyi Zsófia szerint

az ellenzéknek elfogytak az érvei, azért tértek a trágárság és a személyeskedés útjára.

A Címlap minden hétfőn késő este 22:30-tól látható a Hír TV-n.

A legutóbbi adás itt is megtekinthető: