Tippmixen nyerte a pénzt az idős férfi, amiért megölte az unokája

2019.04.12. 16:57

A gyanú szerint saját unokája végzett egy sajószentpéteri nyugdíjassal, méghozzá azért, hogy megszerezze a 83 éves férfi pénzét. Bár a nyugdíjasnak egész életében nélkülöznie kellett, nemrég közel egymillió forintot nyert Tippmixen. A gyilkossággal gyanúsított férfit és a barátnőjét is letartóztatták.  

Egész életében szegénységben élt az a 83 éves férfi, aki egy hete halt meg. 

A gyanú szerint unokája és annak barátnője betört a férfi otthonába, hogy pénzt szerezzen tőle.

Nem véletlen, hiszen a nyugdíjas férfi nemrég nyert egy nagyobb összeget Tippmixen.

A Bors utánajárt, és kiderült, hogy 700 forinttal fogadhatott kettős kötésben arra, hogy a február 17-ei Bordeaux–Toulouse francia bajnoki meccsnek a félidejében vezetni fognak a hazaiak. Ez így is történt. De arra is fogadást kötött, hogy az olasz bajnokságban döntetlen lesz a félidőben az Internazionale–Sampdoria meccs, és a végén az előbbi csapat nyer. Az idős férfi 987 000 forintot nyert. Az első fogadást harmincszoros, míg a másikat negyvenhétszeres szorzóval adták, ami azt jelenti, hogy kötésben 1410-es szorzó volt, így jön ki a majdnem egymillió forintos nyeremény.
Nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy nyert, madarat lehetett volna vele fogatni. Alig várta, hogy kézhez kapja a nyereményt
– mondták a sajószentpéteriek.

A páros először átkutatta az egész házat, majd, amikor megtalálták az ágyában alvó idős férfit, rátámadtak. Mivel attól tartottak, hogy felébred és felismeri őket, úgy döntöttek, hogy elhallgattatják:

fejbe dobták egy nagyobb kővel, és megszurkálták egy késsel.
A nyugdíjas holttestét másnap találták meg, a gyilkossággal gyanúsított párost pedig elfogták. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK