Elfogadhatatlan, hogy a migránspártiak fenyegetik a bevándorláselleneseket

NACSA Lőrinc
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.
Vágólapra másolva!
Elfogadhatatlannak nevezte Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hétfőn Budapesten, hogy a bevándorláspártiak ma már nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket. A kormánypárti politikus a svéd miniszterelnök nyilatkozatára reagált újságíróknak.
Vágólapra másolva!

A Dagens Nyheter című svéd napilap internetes felületén Stefan Löfven svéd miniszterelnök azt mondta, ha valaki nem kész arra, hogy felelősséget vállaljon, akkor annak ára kell, hogy legyen.

– nyilatkozta a svéd kormányfő.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok álláspontját ismertetve azt mondta, a svéd miniszterelnök szerint meg kell büntetni Magyarországot, amiért nem fogad be migránsokat.

– fogalmazott a politikus.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő Forrás: MTI/Kovács Attila

A KDNP-s képviselő rámutatott, hogy a bevándorláspártiak rá akarják kényszeríteni saját akaratukat minden európai nemzetre, minden európai országra.

– figyelmeztetett Nacsa Lőrinc, aki arra is kitért, hogy ezek az erők Európát bevándorlókkal akarják elárasztani, bevándorlóországokat akarnak létrehozni, úgy, ahogy ezt a svéd bevándorláspártiak a saját országukkal már megkezdték.

A magyar emberek ugyanakkor korábban már többször is egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.

Illegális bevándorlók egy malmői aluljáróban 2015 novemberében Forrás: AFP/Stig-Ake Jonsson

– hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.