Rettegtek az utasok - Az agresszív szír migráns kirúgta a 6-os villamos ablakát

2019.04.17. 17:43

A rendőrök néhány perce kaptak riasztást azzal, hogy a Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett. Egy másikat is megrongált. Többen nagyon megijedtek látva a férfi brutális agresszivitását. Mint kiderült, a támadó egy szír migráns, akit egy fegyőr fogott el.

A 24 éves szír férfit, T. Adelt a budapesti rendőrök a helyszínen elfogták, aztán előállították. 

Forrás: Police.hu

A kihallgatása ezekben a percekben is tart.

Frissítés:

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának közleménye szerint a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet századosának segítségével fogták el azt a szír állampolgárságú férfit a rendőrök, aki ma délután kisebb riadalmat keltve kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát a Nyugati téren.

A szolgálatban lévő Horváth Ferenc százados éppen a Nyugati pályaudvar villamos megállójában található kereszteződésnél várt a közlekedési lámpa szabad jelzésére, amikor a rabszállítóból durranásszerű zajra lett figyelmes, ekkor rúgta ki a férfi a villamos ablakát. Észrevette azt is, hogy a férfi elindul a villamostól az úton át, akit egy civil ruhás szolgálaton kívüli rendőr próbál feltartóztatni. Azonnal kiugrott a rabszállítóból – amely fogvatartottat nem szállított – és a rendőr segítségére sietett, ők tartoztatták fel a férfit.