Két teherautó ütközött az M0-son Szigetszentmiklósnál, óriási a dugó

2019.04.18. 07:45

Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya irányába vezető szakaszon, Szigetszentmiklós térségében két teherautó összeütközött, emiattb több kilométeres dugó alakult ki – közölte a rendőrség. Később újabb baleset történt az autóúton, egy mikrobusz és egy teherautó ütközött Dunaharasztinál. 

Az Útinform tájékoztatása szerint a 18-as km-nél ugyan a műszaki mentés véget ért, így mindkét sáv szabaddá vált, de a torlódás óriási. Aki teheti, kerülje el az M0-s déli szakaszát. Az M5-ös felől érkezők 5 km-es sort alkotnak és lépésben haladnak az M51-es csomópontjától, 35-40 perc a menetidő növekedés.

Az említett baleset miatt a 6-os főúton és Halászteleknél, a II. Rákóczi Ferenc úton is araszol a kocsisor.

Frissítés

A reggeli órákban baleset történt az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé, a Szigetszentmiklósi csomópont előtt. Forgalmi akadály órák óta nincs, de a torlódás továbbra is jelentős, közel az M1-es autópálya csomópontjáig lelassul a forgalom.

Karambol Dunaharasztinál is

Egy mikrobusz és egy teherautó ütközött össze az M0-ás autóúton Dunaharaszti térségében - közölte a rendőrség. A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idején az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.