Fekete húsvét volt az utakon Tolna megyében

2019.04.23. 15:42

Az elmúlt négy napban egy halálos és három sérüléses baleset történt Tolna megyében. Összesen hatan sérültek meg, négyen súlyosan, ketten könnyebben.

Hétfőn hajnalban halálos baleset történt a 63-as számú főúton Nagydorognál.

Egy terepjáró vezetője Kajdacs felől Nagydorog irányába haladt, amikor a 23-as kilométerszelvény közelében ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és az árokba borult.

A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Forrás: Police.hu

Szombaton délután 4 óra körült történt, hogy egy Toyota közlekedett az M6-os autópályán Szekszárd irányába, amikor érintőlegesen nekiütközött a két pályatestet elválasztó szalagkorlátnak– olvasható a rendőrség oldalán.

A sofőr elveszítette az uralmát az autó felett, megpördült az úton, majd a külső szalagkorlátot átszakítva az árokban kötött ki. A balesetben négyen megsérültek. A két súlyos sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba, két másik utas könnyebben sérült meg.

Forrás: Police.hu

Szintén szombat délután történt, hogy egy motoros haladt az 56-os főúton Mohács irányába. A 27-es kilométerkőnél egy emelkedő tetején lévő balra ívelő kanyarban hirtelen letért az úttest jobb oldalán lévő füves útpadkára, majd belehajtott a vízelvezető árokba, és elesett.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Forrás: Police.hu

Péntek délután pedig egy biciklissel történt hasonló Őcsényben, amikor Szekszárd felé haladt. Egy jobbra ívelő kanyarban segíteni akart egy autónak, ezért szorosan az úttest szélére húzódott.

A kerékpár első kereke lecsúszott az úttestről a 10 centiméter szintkülönbséggel lejjebb lévő útpadkára, amitől a biciklis elesett.

Ő is súlyosan megsérült.

Forrás: Police.hu