Tragédia Taktaharkányban: gyilkosság történt a halott kisfiú családja szerint

2019.04.23. 08:00

A tragédia szombaton történt, a kétéves kisfiú játszani ment az udvarra, akkor esett bele a szennyvízaknába. A kisfiú nagymamája szerint egy rosszakarójuk lökhette bele a gyereket, ugyanis az akna tetejét szerinte a gyerek nem tudta egyedül elmozdítani, sőt a tragédia után valaki azt visszatolta a helyére - írja a Bors.

A nagymama a Borsnak azt mondta, hogy amikor szombaton délben végeztek a húslevessel és a rántott hússal, ő még adott a kisfiúnak két korty kólát, majd elengedte játszani. Később keresni kezdték, de sehol nem találták. Arra senki nem számított, hogy a kisfiúnak már csak a holtteste kerül elő a kertben lévő szennyvízcsatornából.

A lapnak a nagymama azt mondta, a gyerekek sosem szoktak az akna körül játszani, és az is nagyon furcsa, hogy úgy esett bele Brian, hogy egy nagyon nehéz tető fedte a csatornát."Nem létezik, hogy a gyerek magától húzta azt odébb, még egy félkilós kenyeret is alig bírt el. De ami még furcsább, hogy valaki vissza is tolta a csatornára a tetőt - mondta a Borsnak a nagymama, aki szerint egy rosszakarójuk vetemedett arra, hogy megölje a kisfiút.