Halálos balesetet élt túl anyja hasában Bianka

2019.04.25. 17:02

Az egyhetes Bianka még nem is tud arról, hogy kivételes szerencsének köszönheti az életét. 19-én két kocsi ütközött össze Mezőörs környékén a 81-es úton, amelyben állapotos édesanyja súlyosan megsérült, a hasában lévő baba viszont egy karcolás nélkül megúszta a balesetet. 

Az egyik autós, a karambolt okozó 64 éves asszony a helyszínen meghalt, a másikban utazó terhes asszonyt viszont súlyos sérülésekkel,

mentőhelikopterrel vittek kórházba, ahol császármetszésssel egészségesen hozta világra a babáját.

A család nagyon hálás az orvosoknak a gyors és szakszerű ellátás miatt. Az anya súlyos vese- és májsérülései miatt műtéten esett át, de egyre stabilabb az állapota. 

Csörgött a telefonom. A testvérem hívott, csak annyit mondott: baj van. Tudtam, hogy a várandós feleségével Győrben járnak aznap. Siettünk hozzájuk, ahogy az erőnkből kitelt. A helyszínen már ott voltak a mentők, tűzoltók, rendőrök. Tették a dolgukat, mindent, amit akkor megkívánt a helyzet. Sógornőm mellett voltam végig. Simogattam, s közben figyeltem a mentősöket. Köszönjük a gyors munkájukat" – írta a Facebookon az egyik rokon.

A bejegyzést több tízezer ember megosztotta. Az asszony azt mondta a Borsnak, hogy nem szeretne bővebben nyilatkozni az esetről, de abba beleegyezett, hogy a baba fényképét közzétegyék.