Kis híján megölte a rokonát a gödöllői autós üldöző

Vágólapra másolva!
Autóval üldözte rokonát egy gödöllői férfi. A hajsza során az áldozat autója belesodródott egy árokba, ahol felborult, a férfi pedig életveszélyessen megsérült - olvasható az Ügyészség oldalán. 
Vágólapra másolva!

Két gödöllői rokon már két éve haragban voltak egymással, párkapcsolati ügyek miatt. A férfi naponta többször is zaklatta és fenyegette a másikat telefonon és interneten. Továbbá több millió forint kártérítést követelt tőle. Mivel rokona nem fizetett, a férfi megfenyegette, hogy megöli.

2017 szeptemberében az áldozat autóval indult ügyeket intézni Gödöllőn. Rokona is autóban ült, a belvárosban közlekedett.

Ahogy észrevette a férfit, üldözni kezdte. Mindketten bőven túllépték a megengedett sebességhatárt.

A Szabadság úton az üldöző férfi utolérte rokonát, balra haladva nekicsapódott autója bal hátsó részének. A kocsi megpördült, és tetejére fordulva az árokba zuhant.

A sérült rokon, akibe belement a másik, ájultan esett ki az autójából. A mentőket és a rendőröket egy gyalogos hívta, aki szemtanúja volt az esetnek.

Kritikus állapotban vitték kórházba, ahol csak a gyors és szakszerű ellátásnak köszönheti, hogy életben maradt.

A baleset után rokona elmenekült a helyszínről. Egy házhoz ment, ahol leszereltette az autója rendszámát.

A helyi rendőröknek elfogatóparancsot adtak ki a férfival szemben, aki másnap maga jelentkezett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Most gyilkossági kísérlettel vádolják és javasolják a letartóztatását.