Már a rendőrség is keresi a 17 éves Váradi Boglárkát, a nádudvari terror egyik bántalmazóját, aki körülbelül két hete került intézetbe, de négy napja megszökött onnan. A kamasz lány egyik barátnőjével több mint egy hónapja vert és alázott meg brutálisan egy másik fiatal lányt. Az egészet videóra vették és feltöltötték az internetre, így derült fény a kegyetlenkedéseikre.

A lányt két hete emelték ki a családjából, és rakták be egy intézetbe, ahonnan április 21-én megszökött. Úgy tudni, hogy a családjának is nyoma veszett.

Azt, hogy a család most hol lehet, nem tudja senki, ám az biztos, hogy jobb így nekik. Itt közutálat tárgyává váltak a kislány tette miatt. Állítólag egy nagyon magas összegű villanyszámla miatt sokallt be a lakás tulajdonosa, emiatt kellett elköltözniük az albérletből

– mondta el egy, a családot ismerő férfi a Blikknek

Váradi BoglárkaForrás: Police.hu

Hozzátette, hogy a nádudvariak szerint a külföldön élő testvéréhez mehetett a kamasz lány. Barátnője állítólag szintén intézetbe került. 

Mindig tőle volt hangos az utca, ám a verekedés után már sokkal visszafogottabb volt, alig lehetett látni, hallani 

– mondta az utcában élő egyik szomszédjuk.

Több mint egy hónappal ezelőtt került nyilvánosságra az a videó, amelyen brutálisan megaláznak és megvernek egy 16 éves kamasz lányt. A felvételen látható, hogy 

az arcába taposnak, beverik az orrát, és még akkor is ütik, amikor ömlik belőle a vér.

Eközben halott édesanyján viccelődnek, végül közlik vele, hogy ha bárkinek is elmondja mi történt vele, a „sírba teszik mellé”. Ehhez képest saját magukat buktatták le, amikor erejüket fitogtatva feltöltötték a videót az internetre, kiváltva az egész ország felháborodását és haragját. 

 Az erőszakosabb, 17 éves lányról azóta még egy videó felkerült a világhálóra. A felvételen jól látszik,

amint egy hajléktalan férfit szidalmaz, aztán megüti, és amikor a férfi földre kerül, ájulásig rugdossa.