Dömötör Csaba: Az MSZP-s Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ

2019.04.26. 14:22

Ahogy az Origo beszámolt róla, az MSZP egyik országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó a televízióban patkányozta le a Fidesz közel 3 millió szavazóját. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára erre úgy reagált közösségi oldalán közzétett videójában, hogy Bangónénak május 26-án, az európai parlamenti választások napján adhatunk választ.

Dömötör Csaba egyértelművé tette, hogy ezzel Bangóné lepatkányozta a Fidesz szavazóit.

Az államtitkár közölte: bár lennének erre reagálásképpen nyomdafestéket nem tűrő nyilatkozataik, ezeket inkább megtartják maguknak, hiszen az ilyen és ehhez hasonló sértegetésekre mindig a szavazófülkékben adható a legjobb válasz.

Szóval, ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian ott legyünk május 26-án – mondta a videó végén Dömötör Csaba, utalva az európai parlamenti választások dátumára. 

Az Origo a patkányozással kapcsolatosan kérdéseket küldött az MSZP-nek, de ők nem voltak hajlandóak válaszolni a megkeresésünkre. 

Konkrétabban az szerettük volna megtudni a szocialistáktól, szükségesnek tartják-e, hogy az MSZP elnöksége bocsánatot kérjen a Fidesz szavazóitól Bangóné Borbély Ildikó kijelentése miatt? Azt is kérdezte az Origo, hogy kizárják-e az MSZP országgyűlési frakciójából Bangóné Borbély Ildikót, valamint, hogy az MSZP elnöksége egyetért-e Bangóné kijelentésével, patkányoknak tartják-e ők is a Fidesz szavazóit?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK