Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

Bangóné Borbély Ildikó
Budapest, 2018. október 16. Bangóné Borbély Ildikó, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) vezérszónoka felszólal a lakástakarékpénztárakról szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. október 16-án. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Patkányozással reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy az elmúlt hónapban tovább nőtt a Fidesz támogatottsága, miközben a szocialistáké csökkent.
Vágólapra másolva!

„Sok a patkány Magyarországon” – mindezt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője reagálta arra a műsorvezetői felvetésre, hogyan lehetséges, hogy a Fidesz támogatottsága növekszik, addig az MSZP-é csökken vagy stagnál. Ennek mi az áthallása? – tette fel ezt követően a kérdést a műsorvezető. Bangóné erre azt mondta, „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”. Az erről szóló felvételt alább tekinthetik meg.

Bangóné nem először hívja fel magára a figyelmet gyalázatos vagy éppen szánalmas megszólalásaival és cselekedeteivel. Legutóbb képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra.

Ahogy az Origo beszámolt róla, február 18-án az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutattak.

A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.

Forrás: MTI

Az biztos: a Fidesz szavazóinak patkányozása minden eddigi határon túlment, sokmillió embert gyalázott az MSZP politikusa.