Bangóné Borbély Ildikónak a patkányozás után távoznia kell a közéletből - mondta Rogán Antal a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában. 

Hárommillió magyar embert patkányozott le Bangóné Borbély Ildikó - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer Show-ban a Hír TV-n.

Az elvesztett választások után mindig ugyanaz a forgatókönyv - elevenítette fel Rogán Antal. Először jön a hazudozás és a színjáték, majd amikor az emberek átlátnak a szitán, akkor jön a minősítés, a választók sértegetése. Ez volt most a patkányozás.

Ez azonban már túlment minden határon - mondta Rogán Antal. Nincsen helye a politikai közéletben, le kell mondania. 

A nemzetközi politikában volt már hasonló, elevenítette fel Rogán Antal:Nem olyan régen volt Ausztriában, hogy az alpolgármester lepatkányozta a bevándorlókat. Az egész liberális média, az egész elit nekik esett, és az alpolgármesternek le kellett mondania. Most Bangóné hárommillió magyar embert patkányozott le."

Az ellenzékről általánosságban Rogán Antal azt mondta, hogy még ellenzéknek is alkalmatlanok, még a saját szavazóik is többször kimondták, hogy másik ellenzéket akarnak. 

"Nem a saját véleményüket képviselik, lepaktálnak a külföldiekkel." A privatizációs botrányok mindegyike, legyen szó sajtóról vagy energiacégekről, mind szocialista kormányhoz köthetők - mondta Rogán Antal. 

Amikor a független magyar érdeket kell képviselni, akkor az nem megy, arra alkalmatlanok 

- mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke. Ezért is van minden eddiginél nagyobb tétje az idei EP-választásnak - tette hozzá.

A teljes műsor itt nézhető meg: