Még két napig tart a jó idő, utána 10 fokot zuhan a hőmérséklet

időjárás szél szeles eső esős ősz tavasz
A woman walks past a window with raindrops distorted by the heavy wind in Norddeich, Germany, 28 July 2015. Photo: Carmen Jaspersen/dpa
Vágólapra másolva!
Egész hétvégén erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, záporeső - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Csütörtök: Sok napsütés várható gomolyfelhőkkel. Délutántól néhol zápor előfordulhat. A délnyugati szél megélénkül. Kellemes idő ígérkezik 20-23°C-os hőmérséklettel.

Péntek: Erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a délnyugati, délutántól az északnyugati szél erősödik meg. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - északnyugaton lesz a hűvösebb.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Carmen Jaspersen

Szombat és vasárnap:

Egész hétvégén erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, záporeső

- szombaton inkább nyugaton, vasárnap keleten lehet a nagyobb mennyiség. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél, mellyel hideg levegő érkezik hazánk térségébe. Erős lehűlésre készülhetünk: a tartósan csapadékos tájakon

10 fok alatt maradhat a csúcsérték.

Hétfő: Az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Reggel 0 (!) és +7, délután 11-16 fok ígérkezik.