Vasárnap féláron utazhat vonattal Budapestre

2019.05.02. 10:40

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a május 4-i Fitbalance rendezvényre utazóknak Budapestre, a Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, továbbá Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

A kedvezmény másodosztályra szól, első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban május 3-tól vehető igénybe, a visszautazást pedig május 5-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy kizárólag a MÁV-START által üzemletett pénztárban vásárolható meg.

Jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem lehet vásárolni ezt a jegytípust.

IllusztrációFotó: Polyák Attila - Origo

A kedvezményes retúrjegyet visszautazás előtt le kell bélyegeztetni a program helyszínén, a Papp László Budapest Sportaréna főbejáratával szemben lévő infópultnál.

Bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Bővebb információ: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-kedvezmenyesen-fitbalance-arena-tavasz-rendezvenyre