Ideges a balliberális média, mert Kocsis Máté kimondta az igazságot

Vágólapra másolva!
Teljes görcsbe rándult a hazai balliberális, bevándorláspárti propagandasajtó Kocsis Máténak attól a mondatától, miszerint már nem az ellenzéki politikusok, hanem a balliberális propagandasajtó és az újságíróik a Fidesz ellenfelei. A Fidesz frakcióvezetője legújabb Facebook-bejegyzésében megerősítette a korábbi álláspontját.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy csütörtöki fórumon arról beszélt, hogy már nem az ellenzéki politikusok, hanem az ellenzéki propagandasajtó és az újságíróik a párt ellenfelei. Példaként említette a HVG-t, az Indexet, a 24-et és a 444-et is.

Ma őket tekinthetjük politikai ellenfeleknek, nem Kunhalmi Ágnest

- tette hozzá. Az érintett propagandatermékek roppant idegesek lettek, miután megjelent a beszámoló az elhangzottakról, és ezért a Fidesz frakcióvezetője egy rövid Facebook-bejegyzést tett közzé.

Kocsis Máté azt is mondta, hogy Magyarországon is működik egy liberális médiagépezet, amely minden erejével támogatja a bevándorlást, el akarja hallgattatni a bevándorlás kritikusait, le akarja járatni a bevándorlásellenes országokat és politikusokat. Igen, velük állunk szemben - erősítette meg korábbi álláspontját.

A jelenségről már mi is többször írtunk: mára teljesen egyértelművé vált: a tehetetlen és teljesen megbénult ellenzék helyét az ellenzéki propagandasajtó vette át, de maguk a lapok és munkatársak is kegyetlen harcot vívnak az első helyért, ki tud a legközelebb férkőzni Soros György alapítványainak kasszájához.