Fel sem fogta a káldi gyilkos, hogy megölte az anyját

2019.05.06. 12:05

A 20 éves férfi csütörtökön késő este gyilkolta meg a saját anyját, mert összevesztek egy kiskutyán. Miután leszúrta az asszonyt, az egyik öccsét is megsebesítette, aki meg akarta védeni az anyját. A férfi széles vigyorral az arcán várta a tárgyalását vasárnap, fel sem fogta, hogy mit tett – írja a Blikk.

A szakállas, nagydarab férfi vigyorgott, néha pedig egykedvűen nézett maga elé a bíróság folyosóján. Az ügyvédje többször elmondta neki, hogy ne mosolyogjon, mert ez nem vet rá jó fényt. A férfi erre azt mondogatta, hogy a büntetése úgy is attól függ majd, hogy milyen állapotban van az anyja.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

Az ügyvédje sokadszorra is elmondta neki, hogy az anyja meghalt, annyit válaszolt:

Akkor miért vagyunk itt? Én már rég beugrottam volna a börtönbe, hogy ott megszurkáljanak.
A bíróság végül elrendelte a férfi letartóztatását.

A gyilkosság után az anya élettársa a gyerekekkel együtt elmenekült a horrorházból, csak a ruháikat vitték magukkal.

"Nem tudom, fel lehet-e dolgozni a történteket. A házba visszamenni nem tudok, a bútorokat is eladjuk. Szerencsére a gyerekek nem láttak semmit sem. Zsanettet Tatabányán szeretnénk eltemetni, hagyományos, koporsós temetéssel. A szállítási költségek növelik a számlát, több mint egymillió forintba kerül majd. Most amennyi pénzem volt, azt odaadtam a nagyobb gyermekek apjának, aki magához vette őket. Hiába nincs vérségi kapcsolat köztünk, hét éve együtt élünk, a sajátjaimként szeretem őket, és szeretném segíteni a boldogulásukat – mondta a Blikknek a férfi.

Ahogy korábban megírtuk, a 20 éves férfi a családjával élt együtt Káldon. A férfivel többször is volt probléma korábban, kezelték pszichiátrián is. Rendszeresen terrorizálta a testvéreit és a helybelieket is. Csütörtökön késő este összeveszett az anyjával, majd egy késsel leszúrta. Az asszony belehalt a sérüléseibe. A férfi 15 éves öccse az anyja segítségére sietett, ezért őt is mellkason szúrta. Az asszony élettársa szerint egy kiskutyán vesztek össze, hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK