Ellopta azt a pénzt, amit a főnöke bízott rá, aztán. Egyszer, aztán még többször. Az egyik kasszából tette át a pénzt a másikba, végül feladta magát a rendőrségen. Ma ítélték el gyorsított eljárásban, két évet kapott, három évre felfüggesztve.

Az ítélet szerint a 36 éves debreceni férfi Hajdúszoboszlón, egy szállodában éjszakai recepciósként dolgozott. Feladataihoz tartozott a kassza kezelése, és az ugyanott működő – egy egyéni vállalkozó által üzemeltetett – trafik esti zárásakor átadott bevételeinek megőrzése, amelyet egy széfbe kellett beraknia.
A férfi 2018. július 8-ról július 9-ére

a recepción lévő kasszából elvett 270.000 forintot, amit el is költött.

A következő alkalommal, kevesebb, mint egy hét múlva 200.000 vett ki a kasszából. Az egészet sportfogadásra költötte.Mivel a férfi elbukta a pénzt, úgy döntött, hogy a trafik bevételéből fogja az összeget visszapótolni, így a részére átadott közel 1.600.000 forintból elvett 200.000 forintot, amit betett a szálloda pénztárába.

A recepció kasszájából azonban néhány nappal később 300.000 forintot vett ki, amit egyből sportfogadásra költött, mivel azonban ezúttal sem nyert, a hiányzó összeget megint a trafik bevételéből pótolta. Később újabb egymilliót játszott el, aztán bement a rendőrségre, és feladta magát.

A férfit a tárgyalásról is lemondott, így ma gyorsított eljárásban ítélték el.