A Fidesz közel 3 millió választópolgárát lepatkányozó Bangóné Borbély Ildikó ismét trágárkodik. Miközben az MSZP gyáván, ugyanakkor sikertelenül próbál kihátrálni a fideszes szavazókat barbár módon sértegető, vállalhatatlan kijelentés mögül, a szocialista politikus továbbra is ragaszkodik a patkányozáshoz.

Bangóné a közösségi oldalán, ahol korábban naponta többször is posztolt, most abbahagyott minden tevékenységet, csak hogy a patkánykampány beindításáról beszámoló MSZP-videót folyamatosan kint tarthassa – hívja fel rá a figyelmet a Ripost.

Április 29-én, a botrány tetőpontján, 13 óra 58 perckor rögzítette a határkerítést lebontani akaró Ujhelyi István által meghirdetett patkánykampányt, és a mellette kiálló videóanyagot, hogy ily módon is demonstrálja, ragaszkodik a Fidesz-szavazókat sértő kijelentéséhez. A Facebook-oldalán azóta is csak ezt az anyagot hirdeti.

Forrás: RIPOST-FACEBOOK

És, ha ez még nem lenne elég, ugyancsak a Facebook-oldalán, a fényképek alatt is rögzített, és már tizenkettedik napja ott tart egy patkányozós bejegyzést. Csak nehogy valaki elfeledkezzen arról, amit mondott...

Forrás: RIPOST-FACEBOOK