Brutális verekedés tört ki egy törökszentmiklósi trafikban - videó

2019.05.07. 10:37

A videón látható, hogy egy férfi két embert támad meg az egyik törökszentmiklósi trafikban, az egyikük olyan sorozatot kap, hogy fel sem tud állni. Az ámokfutó férfinak nem ez volt az első ilyen akciója, korábban egy embert úgy megvert az utcán, hogy több helyen eltört az arca és az orra – írja a Bors.

A dohánybolt kamerái rögzítették, ahogy egy férfi bemegy az üzletbe, és minden előzmény nélkül hátulról leüt egy éppen ott vásároló férfit, aki összeesik. Ezek után odamegy egy másik, ülő férfihoz, és elkezdi ütni. Áldozata próbál védekezni, de a támadó úgy megsorozza, hogy leesik a székről, és nem is tud felkelni.

Mielőtt berontott, már a dohányboltnál hőzöngött – mesélte a videót internetre feltöltő férfi a Borsnak. Miután a támadó „végzett” a dohányboltban, a szomszéd üzletbe is át akart menni, de annak bezárták az ajtaját, úgyhogy csak az ajtót rugdosta meg. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.

„Úgy tudom, a bántalmazottak nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a pultos hölgyet pedig vélhetően csak az mentette meg, hogy kettejük között ott volt a pult. A videóval senkit nem akartam provokálni, de ilyennek nem lenne szabad megtörténnie. De ha már mégis, igenis tudniuk kell az embereknek, ki volt az elkövető, mert ez egy komoly testi erejű fiatalember brutális, helytelen cselekedete volt – mondta a férfi.

Nem ez volt az első eset, korábban egy másik helyen is tombolt a 22 éves férfi.

Az utcán álltam, amikor a három férfi megjelent. Nem ismertem őket, csak rosszkor voltam rossz helyen. Bementek, de rövidesen ki is jöttek, én ekkor még mindig kint dohányoztam. Ahogy elmentek mellettem, egyikük megfordult, és bevert nekem egy akkorát, hogy el is ájultam azonnal. Csak a kórházban tértem magamhoz. Öt helyen tört el az arccsontom és az orrom is, műteni kellett – mondta a lapnak az akkori áldozat.

A támadót akkor kiengedték az őrizetből, most viszont a lap megkeresésére a rendőrség elmondta, hogy javasolták az előzetes letartóztatását.