Egy 40 éves berhidai férfi tavaly szeptemberben meggyilkolta volt barátnőjét és annak kétéves gyerekét. A kisfiú vér szerinti apja alig várja, hogy a szemébe nézhessen a gyilkosnak – írja a Bors.

A gyilkos egy laptopot vitt vissza a 22 éves nőnek, majd hosszasan beszélgettek egymással. Később a férfi szétverte a nő fejét, a kétéves kisfiának pedig elvágta a torkát. A Borsnak a gyerek vér szerinti apja elmondta, hogy amikor csak teheti, kimegy a temetőbe. Soha nem akar visszatérni abba a házba, ahol megölték a szerelmét és a fiát. Nem érdekli, mi lesz vele. Azt viszont leszögezte, hogy ott akar lenni a 40 éves férfi tárgyalásán.

Ott akarok ülni, amikor elővezetik, és a szemébe akarok nézni annak az embernek – mondta a férfi.

Forrás: MTI/Mátyus Tamás

A támadót pár órával a gyilkosság után elfogták a rendőrök, később beismerő vallomást tett, de azt már nem tudta megmagyarázni, hogy miért gyilkolta meg a nőt és a kisfiút.

Szakértő már megvizsgálta, azóta újabb vallomást nem tett. Pszichológus foglalkozik vele azóta is – mondta a lapnak a gyilkos ügyvédje, dr. Polgár Péter.

Ahogy azt korábban megírtuk, a rendőrség lezárta a férfi ellen gyilkosság miatt indított eljárását, az ügy iratait pedig elküldte az ügyészségre, ahol hamarosan vádat emelhetnek ellene.