Múlt héten egy férfi bement egy törökszentmiklósi trafikba, ahol két embert brutálisan megvert. A 22 éves – feltehetően bokszolónak – nem ez volt az első ilyen akciója. Korábban is megütött már egy férfit, akinek öt helyen tört el az arca. A férfi ellen újra nyomoznak a rendőrök, eközben ő szabadlábon védekezik. 

Egy törökszentmiklósi dohánybolt kamerája rögzítette, ahogy egy férfi belép a boltba, és hátulról leüt egy éppen vásárló férfit. Ezek után odalép egy másikhoz, aki egy széken ül. Ő annyi ütést kap a támadótól, hogy a földre zuhan, lábra sem tud állni.

A felvételen jól látható, hogy ki az ámokfutó. A 22 éves férfi korábban az egyik, a trafikhoz közeli üzletben balhézott több társával együtt, majd az utcán minden ok nélkül megütött egy férfit, akinek ettől 5 helyen eltört az arca és az orra is.

Megkerestük a rendőröket, akik megerősítették, hogy a férfi a májusi trafikos eseten kívül korábban is támadott már meg egy embert. Azt mondták, a két ügyet összevonták a nyomozás során.

Azt írták, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a férfi ellen többrendbeli, súlyos testi sértés miatt folytat eljárást, és ők javasolták, hogy A. Alexet tartóztassák le.A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnél viszont ezt nem látták indokoltnak. Az ügyészek „nem tettek indítvány a nyomozási bírónál” erre, tehát a férfi szabadlábon védekezik.

A letartóztatási törvényi feltételeit az ügyészség nem látta megállapíthatónak. Ettől függetlenül folyik ellene az eljárás

– ezzel magyarázta az Origónak a döntést az ügyészség szóvivője.