Kovács Zoltán: Véget kell vetni Európában a bevándorláspárti politikának

2019.05.10. 21:42

Véget kell vetni Európában a felelőtlen, bevándorlást támogató politikának, amely az elmúlt három évben jellemezte az Európai Unió vezetését, intézményeit - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a pénteki hajdúböszörményi lakossági fóruma előtt újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy a kormány az elmúlt években következetesen felvette a harcot azzal a politikával szemben, amely Brüsszelt és a nyugat-európai országokat uralja.
Ez egy bevándorláspárti politika, amelynek az lehet a következménye, hogy teljesen megváltoztatja Európa jövőjét, az európai kultúra alapvető sajátosságait. A magyar példát, a V4-ek együttműködését és Olaszország példáját követve következetesen, határozottan, egyértelműen kell fellépni a migrációval szemben - fogalmazott Kovács Zoltán a brüsszeli politikára utalva.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkáraFotó: Mudra László - Origo

Az államtitkár rámutatott, hogy ez már nemcsak a közép-európai országok lakóinak véleménye, hanem a felmérések szerint Európa egyre több országában a közvélemény többsége teljesen elutasítja a bevándorláspárti brüsszeli politikát.
A május 26-i európai parlamenti választás sorsdöntő lesz a kontinens jövője szempontjából. Európának olyan képviselőket, vezetőket kell választania, akik képesek a bevándorlás megállítására - fűzte hozzá Kovács Zoltán.