Letartóztatták a trafikos bokszolót

2019.05.10. 16:35

Letartóztatta a Szolnoki bíróság pénteken azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Törökszentmiklóson az elmúlt hetekben megvert három embert. Mindhárman nyolc napon túl gyógyuló arccsont- és orrcsonttörést szenvedtek - írta a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A gyanú szerint a férfi április 25-én az egyik törökszentmiklósi szórakozóhelyen bántalmazott egy embert. Május 3-án pedig a 22 éves A. Alex, aki feltehetően bokszoló, a helyi dohányboltban verekedett össze két emberrel. (Erről itt és itt olvashat bővebben.)

Május 9-én elrendelték az előállítását, a gyanúsított azonban megszökött a lakcímén megjelenő rendőrök elől. Mint ahogy korábban az Origo is megírta,a trafikos bokszoló autóval, teherautóval - két autót is ellopott - és stoppal menekült. A rendőrök végül aznap délután Karcagon fogták el.

Lopott kocsival menekült a rendőrök elől a trafikos bokszolóForrás: police.hu

A Szolnoki Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, a végzés nem végleges. A gyanúsított és védője fellebbezett, az ügyben a Szolnoki Törvényszék dönt majd.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a hatóság soron kívül elrendelte a gyanúsított igazságügyi elmeorvos-szakértői vizsgálatát motiválatlan cselekménye és a vallomása alapján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK