Lopott kocsival menekült a rendőrök elől a trafikos bokszoló, elfogták

Törökszentmiklós, Karcag, autós üldözés, A.Alex, trafikos verekedés
Vágólapra másolva!
Több autóval menekült a rendőrök elől az a törökszentmiklósi férfi, aki a múlt héten bement egy trafikba, ahol két embert brutálisan megvert.
Vágólapra másolva!

A rendőrök csütörtök délelőtt akartak intézkedni A. Alexszel szemben Törökszentmiklós egyik utcáján. A férfi azonnal elfutott, amikor meglátta a rendőrautót, majd egy sportpályán lévő nyitott autóba szállt be, a benne lévő kulccsal elindította a kocsit, és elhajtott.

A 22 éves férfi Karcagig menekült a rendőrök elől, ahol az autót hátrahagyva ellopott egy kisteherautót.

Nem sokkal később stoppal próbálta meg elhagyni a várost, azonban a karcagi rendőrök ellenőrzésén fennakadt. A. Alexet délután 15:40-kor fogták el a rendőrök. Eljárást indítottak ellene az autólopás miatt.

Forrás: Police.hu

A férfivel szemben többrendbeli testi sértés miatt már folyamatban van egy eljárás a rendőrségen, így őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek a letartóztatásának indítványozására.

A. Alex a múlt héten bement egy törökszentmiklósi trafikba, ahol két embert brutálisan megvert. A 22 éves – feltehetően bokszolónak – nem ez volt az első ilyen akciója. Korábban is megütött már egy férfit, akinek öt helyen eltört az arca.