Novák Előd állítja, hogy a Jobbik csalt az ajánlóívekkel

2019.05.11. 12:03

A Hír TV május 10-i híradójából kiderült, hogy a Jobbik korábban csalt az ajánlóívekkel. Ezt Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa árulta el. A Hír TV ajánlója több műsorra is felhívja a figyelmet.

A Hír TV május 10-i híradójából kiderült, hogy a Jobbik esetében számos olyan ajánlóív volt, amelyben személyek adatait hamisították alá.

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa azt mondta, hogy az íveken olyan aláírások is szerepelnek, akik bár korábban a Jobbik támogatói voltak, így az egykor jobboldali párt törvénytelenül rögzíthette a személyes adataikat, azonban ma nem írtak alá a Jobbik Magyarországért mozgalomnak. 

Novák ElődForrás: MTI/Vajda János

A Troll című műsorban Szarvas Szilveszter, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente arról beszélt, hogy a néppárti vezetők nem látják, hogy politikai csatározásból Orbán Viktor kormányfő nem kerülhet ki vesztesként.

Az Európai Híradóban Pászkán Zsolt Románia-szakértő, arról beszélt, hogy a román kampányban sincs EU-hangulat, a román kampány is belpolitikai kampány, amely főleg egymás gyalázásában merül ki.

Az Informátorban arról kérdezték Gyurcsány Ferencet, hogy ki a szívének legkedvesebb Dobrev-rokon a családban. A Hír TV Informátor című műsorának stábja feldolgozta az Apró-Dobrev-klán dossziéját.

Az Őszintén című műsorban Stefka István mesél életéről. Stefka több mint negyven éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt, és ír ma is.

Magyarország Élőben című műsorban Farkas Örs politológus elemezte az ellenzék EP-kampányát. Itt azt mondta, hogy az ellenzék EP-kampánya következetlen. Szintén ebben a műsorban szólalt meg Tánczos Barna, az RMDSZ szenátora, aki úgy vélte: a következő EP-ciklusban nagyon erős képviselete lesz a magyarságnak.