Tört-zúzott miközben a rendőrök elől menekült a törökszentmiklósi bokszoló

2019.05.11. 10:19

Pénteken letartóztatták azt a törökszentmiklósi bokszolót, aki a napokban három embert is úgy összevert, hogy mindhárman nyolc napon túl gyógyuló arccsont- és orrcsonttörést szenvedtek. A rendőrök elől a férfi többször is lopott autóval menekült. A Bors információi szerint egy furgont totálkárosra tört.

Mint ahogy arról az Origo is beszámolt, április 25-én az egyik törökszentmiklósi szórakozóhelyen a 22 éves A. Alex - aki vélhetőleg bokszoló - megvert egy embert, majd május 3-án a helyi trafikban vert össze két embert. (Ezekről részletesebben itt és itt olvashatnak.)

Május 9-én elrendelték a férfi előállítását, azonban A. Alex megszökött a rendőrök elől, amikor igazoltatni akarták. Lopott autókkal próbált menekülni, de végül elkapták, és pénteken letartóztatták.

Lopott kocsival menekült a rendőrök elől a trafikos bokszolóForrás: police.hu

A bokszoló valóságos ámokfutást rendezett szökése alatt.

A rendőrök Törökszentmiklóson igazoltatni akarták, de azonnal elfutott, és a helyi sporttelepen ellopott egy furgont, amivel egészen Karcagig menekült. Az autót gyakorlatilag totálkárosra törte a rövid út alatt, ezért kiugrott belőle, és egy arra kerekező biciklis lány kerékpárját is elvette. Ezzel egy kisteherautóig tekert, amit szintén ellopott.

Ezután meg akarta téveszteni a rendőröket, ezért stoppal próbált meg eltűnni, de ekkor futott bele a rendőrökbe.

A Bors információi szerint a furgon olyan rossz állapotban volt, hogy a motor is kiszakadt belőle. (Erről készült fotót itt talál.)

Földúton, iszonyatos tempóban hajthatott vele, a tengely leszakadt, a motor kiszakadt belőle – mondta el a Borsnak Bander Ferenc, aki a trafikos brutális verésről készült videót is feltette az internetre. Most a férfi szállíttatta vissza a totálkáros furgont Törökszentmiklósra.

A férfit már többször elengedték a rendőrök, Ferenc szerint ez hiba volt. 

Nem tudom, mit csináltunk volna, ha újra szabadlábra kerül, ez a férfi közveszélyes - mondta a Borsnak egy helybéli.

A férfi ellen nemcsak autólopás, hanem többrendbeli testi sértés miatt is eljárás indult, és most hatósági elmeorvos-szakértő is vizsgálja majd. A Szolnoki Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, a végzés nem végleges. A gyanúsított és védője fellebbezett, az ügyben a Szolnoki Törvényszék dönt majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK