Mentőhelikopter szállt le Dorogon egy óvoda előtt - Újabb hírek érkeztek

2019.05.13. 15:03

Dorogon a Bécsi úton az Agora előtt szállt le a mentőhelikopter. Erről fotó is készült. A közösségi oldalon azt írják, egy gyerek lett rosszul.

Így szállt le a repülő az útra, oda, ahol máskor kocsik járnak.

Az óvoda vezetője az Origo megkeresésére elmondta, hogy egy négyéves kislány lett rosszul, epilepsziás rohama volt. Végül azonban nem helikopterrel, hanem mentőautóval vitték kórházba. 

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán azt írta, bár a mentősök egymással még sosem találkoztak, mégis óriási erőt megmozdítva, tökéletes csapatot alkotva küzdöttek a kislányért.Végül stabil állapotban szállították kórházba a gyereket. 

A Régió TV Esztergom Facebook oldalára egy videó is felkerült az esetről. Gányai Balázs rendőr hadnagy elmondta, hogy az eset ideje alatt a dorogi rendőrök segítették a forgalomirányítást, illetve a mentőhelikopter le és felszállását.

Az eset ideje alatt a 10-es út, Mária utca és Kossuth Lajos utca közötti szakaszát teljesen lezárták, kerülni a környező utcákban lehetett. A mentőhelikopter távozása után 15.10-kor feloldották az útzárat és helyreállt a forgalom - írták a videóhoz.