Karácsony Gergely a jegyzőn keresztül akarja megakadályozni a botrányos parkolási szerződések felmondását

2019.05.14. 19:16

Hiába szólította fel a Fidesz Karácsony Gergely zuglói polgármestert, hogy ne gátolja a parkolási szerződések felmondását és állítsa le az átutalásokat, az alkalmatlan zuglói polgármester a jegyzőn keresztül akarja megakadályozni, hogy az önkormányzat megszüntesse az óriási veszteséget okozó parkolási szerződéseket. 

Bár a képviselő-testület elfogadta a szerződés felmondásáról szóló javaslatot, a jegyző a tegnapi ülésen bejelentette: törvényességi észrevételt fog tenni a döntéssel kapcsolatban. Jelen Tamás sajtótájékoztatóján azt mondta: ez azt jelzi, Karácsony Gergely gyáva, mert saját alkalmazottja háta mögé bújva próbálja politikai arcélét menteni, és igyekszik meggátolni a szerződés felbontását.

Több ellenzéki portál már diadalmasan meg is írta, hogy a jegyző megtette a törvényességi észrevételt.

Ahogy arról beszámoltunk, a Fidesz kiharcolta, hogy a zuglói önkormányzat azonnali hatállyal mondja fel a botrányos parkolási szerződéseket. Ugyancsak fideszes javaslatra azt is elfogadták, hogy amíg nincs rend ezen a területen, addig ingyenes lesz a parkolás a kerületben élőknek Zugló teljes területén.