Agyonhallgatja az ellenzéki média az Orbán Viktor halálát kívánó Soros-tanárnő ügyét

2012. november 30. Kovács M. Mária történész, CEU Közép-Európai Egyetem. Fotó: M. Schmidt János
2012. november 30. Kovács M. Mária történész, CEU Közép-Európai Egyetem. Fotó: M. Schmidt János
Vágólapra másolva!
Egy napja nem jelentetett meg a balliberális hazugsággyár cikket arról, hogy Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora Orbán Viktor halálát kívánta egy nyilvános Facebook-posztban. A V4NA nemzetközi hírügynökség írt a botrányról először. A „függetlenségükre” és „objektivitásukra” oly büszke balliberális médiadolgozók mind egy szálig hallgatnak. Különösen komikus a hazugságaival sorra lebukó hvg lapítása, hiszen nekik ez különösen kínos ügy. Szauer Péter nehéz helyzetben levő lapja Soros pénze után ácsingózik, nekik hiányzik a legkevésbé jelenlegi helyzetükben a konfliktus a bevándorláspárti milliárdossal. Így nem mondott véleményt az ügyben a hvg tüntetéseken vonulgató kisújságírója vagy a magát Léduskának nevező dolgozó, aki rendszeres ellenzéki gyűlölködése mellett azzal vált az internet egyik komikus figurájává, hogy közismert idegen szavakat sem ismer. De hallgat a hvg-nek az a dolgozónője is, aki az Operaházról készített hazugságokkal teli álriportot, és aki a magyar média világában talán egyedüliként büszke arra, hogy Havas Henrik tanítványa.  
Vágólapra másolva!

Ahogy beszámoltunk róla, Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora a magyar miniszterelnök washingtoni látogatása kapcsán olyan bejegyzést tett közzé a Facebookon, amelyben Orbán Viktor halálát kívánta. „Ha Kaczynski oly ügyesen le tudott zuhanni...” – írta a politikai aktivistaként oktató Kovács M. arra utalva, hogy akár a miniszterelnök gépe is lezuhanhatna. Ez minden bizonnyal bárhol a világon hír lenne,

nem úgy a magyar balliberális médiában, ahol egy nappal a kijötte után sem tartották fontosnak, hogy tájékoztassák róla olvasóikat.

A komplett hazugsággyár hallgat a történetről, ami nem feltétlenül furcsa, hiszen sokáig ezt tették Sneider Tamásék karlendítős ügye kapcsán, valamint a Jobbik náci botrányai kapcsán. Hiába leplezte le a Hír TV a Jobbik náci botrányait, az ellenzéki propagandamédiumok hallgattak. Jelen állás szerint sem az Index, sem a 24, sem a hvg, sem a 444 nem közölt cikket a Soros-egyetem botrányáról.

Megint hallgatnak a balliberális véleménydiktátorok

Pedig a balliberális oldal tele van „független”, „objektív” újságírókkal, akik számára itt lenne a kiváló lehetőség a bizonyításra. Ehelyett azonban a hallgatást választották.