Ezért próbálja utánozni Orbán Viktor Csányi Sándort - videó

2019.05.17. 09:02

Csányi Sándor munkásságát méltatta Orbán Viktor a Pick Szeged Zrt. fennállásának 150. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen. A miniszterelnök egy videót tett közzé a Facebook-oldalán az eseményről, amelyben azt is elmondja, miért próbálja utánozni a cégvezetőt.

Én azért figyelem a sikeres vezetőket, hátha tanulhatok tőlük valamit, amit aztán a magam munkájában felhasználhatok. Ezért figyelem hosszú-hosszú évek óta Csányi Sándor munkáját is– mondta el Orbán Viktor, a Pick Szeged Zrt. fennállásának 150. és a Bonafarm csoport születésének 10. évfordulója alkalmából tartott budapesti gálarendezvényen csütörtökön a Várkert Bazárban. A miniszterelnök most egy videót is megosztott a közösségi oldalán a rendezvényről.

Orbán Viktor beszédében kitért arra is, hogy szerinte Csányi Sándor azon kevesek közé tartozik, akik tudják, hogy a rájuk dobott köveket nem érdemes visszadobni, okosabb, ha lépcsőt építünk belőlük– méltatta a miniszterelnök a Bonafarm tulajdonosát.

– Azt látom, hogy minden felé dobott kő erősítette őt, és előrébb vitte a cégeit is. Próbálom utánozni, hátha ez előrébb viszi Magyarországot, mert hát dobálnak itt is rendesen – mondta a miniszterelnök.

KAPCSOLÓDÓ CIKK