Fidesz: Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé

2019.05.18. 12:54

Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton azzal összefüggésben, hogy Frans Timmermans, a szocialisták EP-csúcsjelöltje újra Budapestre érkezett. Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy arra kérik a magyar embereket, küldjenek erős üzenetet Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg lehet és meg is kell állítani, és ebben Magyarországon egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani.

 A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott: Frans Timmermans személyesen jött el ismét Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel.  Frans Timmermans Soros György embere, "masszívan" bevándorláspárti, és szeretne az Európai Bizottság elnöke lenni.

Budapest, 2019. május 18. Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje, az Európai Bizottság alelnöke köszönti a résztvevőket az MSZP „Szövetségben Európával” című kampányrendezvényén az Europe Congress Centerben 2019. május 18-án. Tőle jobbra Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, balra Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője. MTI/Mohai BalázsForrás: MTI/Mohai Balázs

Frans Timmermans arra készül, hogy ha ő lesz a brüsszeli bizottság elnöke, akkor legalizálja a gazdasági migrációt Európában - mondta Hidvéghi Balázs. Kitért arra is, hogy mindez a kötelező kvóta bevezetését, a migránsok betelepítését és az ezt elutasító országok megbüntetését jelentené. 

Timmermans minden egyes nyilatkozata azt húzza alá, azt illusztrálja, hogy támogatni, szervezni akarja a migrációt, és nem megállítani. Nem rossznak, hanem jónak tartja a bevándorlást - jelentette ki a politikus.

Azt is tudni lehet róla, hogy folyamatosan és durván támadja Magyarországot, amiért megvédjük a határt, és amiért a magyar emberek elutasították a bevándorlást.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójaForrás: MTI/Kallos Bea


Ennek ellenére a magyar ellenzék mégis teljes lelkesedéssel beállt a bevándorláspárti csúcsjelölt mögé - értékelt Hidvéghi Balázs.

Kiemelte: egy hét van a választásig, a frontvonalak mára teljesen világossá váltak, az egyik oldalon ott vannak a bevándorláspártiak Timmermansszal az élen, és a magyar ellenzék teljes támogatásával. Ők azok, akik Európát meg akarják változtatni, és a migrációt meg akarják szervezni. A másik oldalon a Fidesz-KDNP áll azoknak az embereknek a képviseletében, akik nem kérnek a brüsszeli parancsokból, és meg akarják állítani a bevándorlást, meg akarják védeni a hazájukat 

- rögzítette.Óriási a tét egy hét múlva, Európa és a gyermekeink jövőjéről döntünk" - fogalmazott, hangsúlyozva: el kell menni választani. 

Arra kérik a magyar embereket, küldjenek erős üzenetet Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg lehet és meg is kell állítani, és ebben Magyarországon egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani - jelentette ki a kommunikációs igazgató. 

Kérdésre válaszolva kiemelte: Frans Timmermans egy baloldali és bevándorláspárti politikus, "az egész kör működése" leírható akár a maffiára emlékeztető módszerekkel is.  Nemzetközi szerveződésről van szó, részben formális, részben informális csatornákon minden módon azért dolgoznak, hogy Európában megváltoztassák a keresztény kultúrát, tömeges migrációt hozzanak a kontinensre, és rákényszerítsék azokra az országokra is, amelyek ebből nem kérnek.