Megölte az anyját egy tóalmási férfi

2019.05.20. 16:32

Az asszony eltűnését még 2013-ban jelentették be, de idén áprilisban találták meg a családi ház emésztőgödrében a holttestét. A sokáig eltűntként keresett asszony fia beismerte, hogy ő végzett az anyjával – írja a Bors.

Az asszony 2011-ben költözött Tóalmásra, ahol a testvérénél lakott. Nem dolgozott, a gyerek apja és a barátai tartották el. A gyerekeivel kegyetlenül viselkedő anya elhanyagolta és kínozta is őket. Az egyik lányát azzal gyanúsította meg, hogy lefeküdt a férjével, ezért forró vizet öntött rá, a lány súlyosan megégett.Ezután a férfi elhagyta az asszonyt, a saját gyerekével együtt elköltözött – írja a Bors.

Nem sokkal később az asszony új élettársát talált megának, akinek szült egy gyereket is. Továbbra is agresszív maradt, ezért ez a férfi is elmenekült tőle. Az anya ebbe nem akart belenyugodni, ezért betörte a ház ablakait, a berendezési tárgyakat pedig eladta. 2011-ben megpróbált végezni magával, fagyállót ivott, de sikerült megmenteni az életét, viszont újra kellett tanulnia járni és beszélni. Ezek után a gyerekei megsajnálták, szánalomból visszaköltöztek hozzá. 2013-ban az egyik lánya bejelentette a rendőrségen az eltűnését.

Idén áprilisig nem találták meg az asszonyt, egészen addig, amíg a tóalmási ház emésztőgödrében egy tetemkereső kutya rá nem bukkant a holttestére.

A tetem már szinte teljesen szétbomlott, ezért csak mostanra sikerült azonosítani. Mellette egy csecsemő combcsontját is megtalálták.

Elfogták az asszony egyik fiatalkorú fiát, aki később beismerte, hogy ő gyilkolta meg a saját anyját. A férfit letartóztatták, június 17-én tárgyalják újra a végzést.

Egy helybéli elképzelhetőnek tartja, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi önvédelemből cselekedett.

Emlékszem egy furcsa asszonyra, lehet, ő volt az, ugyanis évekkel ezelőtt eltűnt, előtte sokszor hallottuk ordibálni a gyerekeivel. Nem vagyok benne biztos, hogy az a gyerek nem csak magát védte, vagy éppen a testvéreit. Szörnyű, mit élhettek át egy ilyen nő mellett. Mi kiállunk emellett a gyerek mellett – mondta az asszony a Borsnak.