Marad az erősen szeles idő, záporral, zivatarral

esernyő gyalogos IDŐJÁRÁS ÖLTÖZÉK KIEGÉSZÍTŐ szeles SZEMÉLY München, 2015. március 31.
Egy nő a viharos erejű szél által kicsavart esernyőjével Frankfurtban 2015. március 31-én. (MTI/EPA/Boris Rössler)
München, 2015. március 31. Egy nő a viharos erejű szél által kicsavart esernyőjével Frankfurtban 2015. március 31-én. (MTI/EPA/Boris Rössler)
Vágólapra másolva!
Az előrejelzések szerint egészen csütörtökig maradhat az erősen szeles és csapadékos idő, pénteken és szombaton már sok napütésre van kilátás, vasárnap azonban visszatér az eső. 
Vágólapra másolva!

Kedd

Fátyol- és gomolyfelhő-képződés mellett főleg a déli óráktól egyre több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. Erős, zivatarok környezetében viharos szél (60-90km/h) lesz. 19 és 24°C között alakul a hőmérséklet.

Szerda

Északon felhősebb, délen naposabb időre lehet számítani, ismét a délutáni órákban záporral, zivatarral, maximum 20-21 fok körüli értékekkel. Zivatarok közelében viharos széllökések lehetnek.

Szeles, esős idő várható az elkövetkező napokban Forrás: MTI/EPA/DPA/Boris Rössler

Csütörtök

Csütörtökön egyre szakadozottabb felhőzet lesz felettünk, hosszabb időszakokra süt ki a nap. Zápor inkább már csak délen és keleten fordul elő. Az erős szél mellett 16 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken és szombaton sok napsütésre, erősödő nappali felmelegedésre van kilátás: pénteken 21, szombaton 23 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Csapadékra kicsi az esély. Vasárnap viszont ismét több helyen várható zápor, elszórtan zivatar, 19 és 24 fok közötti nappali hőmérséklettel.