Aki vasárnap szavaz, legyen tisztában vele, hogy a teljes ellenzék bevándorláspárti - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok véleményét összegezve sorsdöntőnek nevezte a vasárnapi EP-választást. Az ellenzék minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavaz és megszavazott az EP-ben. Ők eddig sem a magyar embereket, hanem a brüsszeli érdekeket képviselték az EP-ben - jelentette ki.
A Gyurcsány-párti Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor, a párbeszédes Jávor Benedek, valamint az LMP által delegált Meszerics Tamás mindent megszavaztak, ami arra irányult, hogy még több migránst hozzanak be Európába.

Megszavazták a kötelező migránskvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek pénzügyi támogatásának növelését, a migránsok családegyesítésének növelését, a gazdasági bevándorlás legalizálását és a bevándorlást elutasító országok megbüntetését is - sorolta Nacsa Lőrinc. Biztosak lehetünk benne, ha sor kerül rá, akkor meg fogják szavazni, hogy elvegyék a határvédelem és a menekültügyi eljárások jogát a tagállamoktól, és megszavaznák a migránsok állandó betelepítési programjának a beindítását is. Most vasárnap a szavazólapon egyetlen pártszövetség neve lesz, amely meg akarja állítani a bevándorlást, és meg akarja védeni Magyarországot és a keresztény kultúrát, ez a Fidesz-KDNP - hangsúlyozta a kormánypárti politikus, kiemelve, hogy most vasárnap el kell menni szavazni, a bevándorlást és a bevándorláspártiakat meg kell állítani.