Kálmán Olga kampányvideóját látni kell - mutatjuk!

Vágólapra másolva!
Megszületett Falus Ferenc ice bucket videójának méltó folytatása – Kálmán Olga jóvoltából. De említhetjük Vona Gábor „gengszterrappelését” is. A szereplési mániás, katasztrofális nézettségi mutatók miatt megbukott tévés elméletileg szavazásra buzdította a magyarokat legújabb videójában. Elméletileg, ugyanis a végeredmény olyanra sikerült, hogy ha (balliberális rajongói közül) esetleg valakinek kedve volt szavazni, az már egészen biztosan elmúlt. Kálmán Olga egy rejtélyes kisfiúval összehozta az utóbbi idők egyik legügyetlenebb videóját, ember legyen a talpán, aki kibírja nevetés nélkül. 
Vágólapra másolva!

Szeretnél beleszólni abba, hogy milyen legyen az egészségügy?” – ez csak az első kérdés a sok közül Kálmán Olga legújabb, szavazásra buzdító videójában. Mint ismert, Magyarországon vasárnap tartják az európai parlamenti választást, amelyen a magyar polgárok arról dönthetnek, melyik párt képviselőit szeretnék az uniós döntéshozók közé küldeni. Feltehetően ezt a hullámot szerette volna meglovagolni a bukott tévés, aki egy olyan anyagot tett le az asztalra, amely minden porcikájában, minden másodpercében és minden elemében lehetetlenül ügyetlen. Falus Ferenc ice bucket videójának és Vona Gábor rappelésének komoly kihívója jelentkezett!

Jelenet 1

A videó elején Kálmán Olga fehér ingben, farmerdzsekiben és vastag keretes szemüvegben nagyjából olyan idegállapotban jelentkezik a Duna-partól, mint Rambo két lövöldözés között. „Szeretnél beleszólni abba, hogy milyen legyen az egészségügy?” – teszi fel türelmetlenül a kérdést, majd kérdezz-felelek formájában meg is válaszolja azt.

Vágás.

Forrás: Facebook

Jelenet 2

A következő snittben minden ott folytatódik, ahol az előzőben abbamaradt. Kálmán Olga majd kicsattanva az idegtől, újabb kérdéssel bombázza a magyar embereket, ezúttal az oktatással kapcsolatban. Van-e értelme elmenni ezért a szavazófülkékbe? Kálmán Olga ezúttal is megadja a választ, egy fokkal határozottabban, mint az imént.

Vágás.

Forrás: Facebook

Jelenet 3

A bukott tévés továbbra is mellőzi a mosolyt, a kérdéseket és a válaszokat viszont nem. „Az oktatásra költsük ezeket az összegeket?” – teszi fel a kérdést, amire megjelenik egy tíz év körüli kisfiú, aki mosolyogva, erőtlenül a kamerába mondja, hogy

Vágás.

Jelenet 4

Ezt egyenként nem tudjuk befolyásolni, de összefogva igen?” – érkezik az újabb kérdésformába ágyazott, magyarokhoz intézett ukáz Kálmán Olgától, amire a válasz mi más lehetne, mint hogy:

Vágás.

Forrás: Facebook

Jelenet 5

Május 26-án ezért kell mindannyiunknak elmenni szavazni!” – hívta fel a figyelmet a következő jelenetben Kálmán Olga, aki egyúttal hozzátette, hogy „ez az én Európám”. Majd a semmiből ismét előkerült a kisfiú, aki kiemelte, hogy

Kálmán Olga erre már csak annyit tudott mondani, hogy mindannyiunké.

Előzmények

Miután finoman szólva sem döntött nézettségi csúcsot Kálmán Olga előző munkahelyén, tavaly augusztusban elküldték, ami miatt feltehetően dühös és gyűlöli a világot. Igen?