Eltemethetik a leszbikus gyilkos szegedi áldozatát

2019.05.21. 12:06

Brutális kegyetlenséggel végzett egy nő a szeretőjével, egy idősebb szegedi nővel. Ezután úgy tett, mintha mi sem történt volna. Átvette a helyét, áldozata életét élte két évig. Beköltözött a házába, költötte a pénzét, és az autójával járt. A holttestre februárban találtak rá, jövő héten temetik Szegeden. 

A középkorú B. Ildikó társasági ember volt. Ismerősei szerint imádta a családját és élete utolsó időszakában azt hitte, hogy a boldogság is rátalált egy V. Anita nevű, fiatal bártulajdonos személyében.2017-ben Ildikónak nyoma veszett. A rokonai keresni kezdték, annak ellenére, hogy új párja váltig állította, hogy minden rendben van, Mint kiderült ő volt az, aki egy vita hevében meggyilkolta. 

A testét egy félkész kerti medencéhez vonszolta, felgyújtotta, aztán csemperagasztót öntött rá.

Ezután úgy tett, mintha mi sem történt volna.

Anita valósággal Ildikó helyébe lépett, használta a házát, kocsiját, sőt, még sziklakertet is emelt az elásott holttest fölé, ahol grillpartikat tartott, miközben mindenkinek azt hazudta, hogy volt szerelme börtönben ül vagy elutazott

- idézte ismerősei szavait a Bors.

Az áldozat lánya nagyon nehezen élte meg az elmúlt két évet. Ő is megkönnyebbülhet a jövő héten, amikor végre eltemethetik Ildikót Szegeden.