Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék

2019.05.22. 16:22

Felháborító, hogy Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék – közölte Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője Budapesten, újságírók jelenlétében.

A politikus azt mondta, a DK az elmúlt időszakban azért akciózott Brüsszelben, hogy büntessék meg Magyarországot. Az Európai Parlamentben (EP) is megszavazták a bevándorlásellenes tagállamok, így Magyarország pénzügyi büntetését is– tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev KláraForrás: MTI/Mohai Balázs

Gyurcsányné szintén folyamatosan azzal kampányol, hogy Brüsszel vegye el Magyarországtól a minket megillető pénzeket, és vegye el a döntési jogunkat attól, hogy mire költsük a nekünk járó pénzeket – fűzte hozzá Böröcz László.

Miközben Gyurcsányék már megint a magyarok érdekei ellen kampányolnak, addig az EP-ben minden egyes olyan javaslatot megszavaztak, amellyel több pénz jut a migránsok és a bevándorlás támogatására.„Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni” – zárta nyilatkozatát a fideszes képviselő.