Akinek fontos a biztonság, az támogatja Orbán Viktor hétpontos programját

Kósa Lajos interjú
Vágólapra másolva!
Akinek fontos a biztonság, hogy a hétvégi európai parlamenti választáson támogassa a kormánypártokat és Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját, amely garancia az ország védelmére és a migráció megállítására – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke.
Vágólapra másolva!

A politikus egyúttal kijelentette, Magyarországon a Fidesz-KDNP képviseli az ország védelmét és a migráció megállítását.

A többi politikai erő pártolja a migrációt, és nem az ország védelmét tartja elsődlegesnek

Európa invázió alatt van, ez alapvetően fenyegeti a biztonságot, a kultúránkat, a civilizációnkat.

Kósa szerint Magyarország és Európa biztonsága csak akkor biztosítható, ha a mostani EP-választáson azok az erők győznek, azok az erők lesznek többségben az EP-ben, amelyek megállítani, és nem bátorítani akarják a migrációt.

Kósa Lajos, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Heinrich Pecina osztrák üzletemberrel kapcsolatos kérdésre a fideszes politikus azt válaszolta, Pecina leginkább az MSZP-vel és a baloldallal üzletelt, hiszen a Gyurcsány-kormány idején az ő közreműködésével „játszották át” orosz kézre a Mol 25 százalékos részvénycsomagját.

Pecina volt az is, aki megvette a Népszabadságot a Szabad Sajtó Alapítványtól

Magyarországon erőszakszervezet csak úgy létezhet, hogy a parlament ellenőrzése alatt áll. Magyarországon az állam hivatott rendet tartani, és tart is” – a Mi Hazánk Mozgalom keddi, törökszentmiklósi demonstrációjára pedig így reagált.