Fekete-Győr olyan videóval kampányol, amelyen széttépik a Momentum szórólapját

Fekete-Győr András, Momentum
Vágólapra másolva!
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, miután "kigeccezte" magát, a Blaháról a Móriczra váltott, ahol önfeledt szórólapozásba kezdett. Egyik legújabb Facebook-történetéből kiderült, hogy a villamosra váró budaiakat is megpróbálta megszólítani, csakhogy a videó végén benne maradt egy akkora baki, ami jó, hogy nem szúrja ki az ember szemét. Újabb teljesen képtelen történet az ellenzéktől. 
Vágólapra másolva!

Kedden kiderült, hogy Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke képes megszólítani az embereket standolás közepette, sőt olyan is előfordult már, hogy ezt eredményesen tette. "Ezért kell pultozni, gecc!" - bokszolt az égbe a büszke pártvezér egy Facebook-történet keretében, miután két fiatal szóba állt vele a Blahán. Ennél kínosabb kampányelem már nem lehet vasárnapig - gondolhatta az egyszerű politikafogyasztó. Lett.

Széttépett szórólappal kampányol a MoMo

Mint közösségi oldaláról kiderült, a Momentum Mozgalom elnöke felhajtott kabátgallérral, rendíthetetlenül járja Budapest nagy tereit, Blaha után szerdán a Móriczot is bevette. Tegnap közzétett Facebook-történetének tanúsága szerint a Pestről Budára váltó pártelnök korán reggel (!) próbált kapcsolatot teremteni a munkába igyekvő villamosra várókkal, ez lényegében szórólap-osztogatásban merült ki. A videóban az látható, hogy páran el is fogadták a kampányanyagot, csakhogy a végén benne maradt egy nem teljesen oda illő jelenet.

Egy piros kabátos kisfiú úgy tépte szét a momentumos szórólapot, mint Muhammad Ali az ellenfeleit a ringben.

Nem teljesen szokványos, hogy egy párt azzal kampányol, hogy széttépik a szórólapját, de úgy látszik, a Momentumnál még ez is belefér. Következzenek a művelet stációi!

A piros kabátos kisfiú megkapta a szórólapot, és nekilátott a tanulmányozásának:

Forrás: Facebook

A piros kabátos kisfiú picivel később még mindig a momentumos kampányanyagot vizsgálja:

Forrás: Facebook

Majd amikor a büszkén szórólapozó pártelnök arrébb áll, abba hagyja a tanulmányozást, és a villamosra tekint:

Forrás: Facebook

Feltehetően nem ez az a jármű, amire várt, ezért a szorgalmasan osztogató Fekete-Győr háta mögött gondosan nekilát a szórólap széttépésének. Ezek a kezdőmozdulatok:

Forrás: Facebook

És ennyi volt: máris két (vagy több) részletben a momentumos szórólap!

Forrás: Facebook

Kicsit furcsa, hogy erről éppen a Momentum elnökétől lehetett értesülni, de az ellenzék mostani formáját tekintve ebben semmi kirívó nincs. Ugyanis a kormányellenes erők az elmúlt napokban látványosan diliüzemmódba kapcsoltak. Vágó Gábor, az LMP listavezetője például arról számolt be közösségi oldalán, hogy fiatal, átlag-választópolgárokkal sörözött fényes nappal. Már önmagában ez sem teljesen szokványos, csakhogy utólag kiderült, a „spontán” sörivók között ott volt a Diákparlament egyik politikusa és egy fiatal srác is, aki részt vett az LMP október 23-i fáklyás felvonulásán. Ander Balázs, a Jobbik parlamenti képviselője pedig azzal szárnyalt a médiában, hogy aktivistákat utaztatott a párt kercseligeti lakossági fórumára. A magukat újhullámosnak nevező pártokon belül az MSZP sem maradt ki. Tóth Bertalan, a szocialisták elnöke saját programpontjába zavarodott bele egy választási vitában, ahol arról beszélt, hogy szeretnék bevezetni a minimális bért, a minimális nyugdíjat, a minimális családi pótlékot. Vagyis azt mondta, a lehető legkevesebb bért szeretnék kifizetni. Vona Gábor, a Jobbik bukott elnöke pedig gengszterrapelésbe kezdett öt nappal az európai parlamenti választás előtt.