Bíróság elé áll a kőbányai droglaboros kokainkereskedő

Vágólapra másolva!
Igazi nagy halat fogtak a rendőrök tavaly nyáron Budapesten, most zárták le a nyomozást. A férfi az egész fővárosban terítette a drogot, még egy labort is fenntartott Kőbányán. Ez is látható a rendőrség oldalán közzétett felvételek egyikén. 
Vágólapra másolva!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az 55 éves Sz. István ellen.

A férfi tavaly augusztusi elfogását megelőzően különböző kábítószereket – kokaint, amfetamint, illetve MDMA-t – értékesített egész Budapesten.

Forrás: Police.hu

A KR NNI nyomozói 2018. augusztus 11-én drog eladása közben érték tetten a vásárlót és a kereskedőt,

akinek a ruházatában további kiporciózott kokaint találtak.

A rendőrök több Sz. Istvánhoz köthető helyszínt is átkutattak.

Forrás: Origo

Összesen 1663,89 gramm kokaint, 317,48 gramm amfetamint, valamint további kisebb tételekben ugyanilyen fajtájú, illetve MDMA-t tartalmazó anyagokat foglaltak le.

Egy kőbányai, bérelt helyiségben

egy kompletten felszerelt droglabort is felszámoltak a nyomozók.

Az eljárás során lefoglalt kábítószerek együttesen több tízszeresen haladták meg a jelentős mennyiség alsó határát. A KR NNI munkatársai a nyomozásban

a kereskedő több korábbi vásárlóját is beazonosították.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló Sz. István gyanúsítottal szemben indított nyomozást lezárták. Az ügy iratait átadták a Fővárosi Főügyészségnek.